perjantai 19. maaliskuuta 2010

Tänään sain olohuoneen vähän väljemmäksi, kun poika kävi siskonsa ja siskon miehen kanssa hakemassa pois sohvan, joka oli odotellut kuljetusta muutaman viikon  pienessä asunnossani. Olipa tosi kiva nähdä "lapsukaisia", jotka jo molemmat ovat yli kolmikymppisiä. Tyttö oli laihtunut 6 kiloa noudattamalla jotain ihmedieettiä, jossa syödään voimariinia ja kermaperunoita tms. (Se on karppaamista - muistin myöhemmin.)

Soin heille taas hieman hyvää oloa, kun naureskelivat ja ivailivat mamman kustannuksella. Pitäähän lapsille jostain iloa suoda...:)

Kun olivat lähteneet, järjestelin olohuonetta ja vaihdoinpa samalla hieman keväisemmät verhotkin. Tuli paljon pirteämmän näköistä.
Sen jälkeen pistin pizzan uuniin ja korkkasin punaviinipullon. Tämän illan vietän kissan kanssa kahdestaan ja tein sen, mitä en ole pitkään, pitkään aikaan tehnyt....puristin pizzan päälle erittäin runsaasti tuoretta valkosipulia..NAM!!
Ei muuten pirut uskalla tulla tähän huusholliin ensi yönä. Seuraavasta yöstä en tiedä, saanko miestä vierelle vai siirtyykö toiseen huoneeseen...

Ompelukonekin on ollut hieman käytössä ja viime viikonloppuna syntyi tämä kylpijäneito..

1 kommentti:

  1. Valkosipuli pitää kaikki pahikset loitolla.
    Maistuu hyvältä, mutta haju on kyllä kammottava.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...