maanantai 19. huhtikuuta 2010

Sunnuntaina tuli räntää taivaan täydeltä koko päivän ja oli aikaa pestä auto pesuhallissa...hmm..noin 130 kilometrin jälkeen se ei enää näyttänyt pestyltä.

Lauantai sitävastoin oli mainio ulkoilupäivä ja tein kaksi kertaa parin tunnin pyöräilyretken luontoon. Hieman kyllä istumalihaksissa tuntui pitkän talven jälkeen.. Kamera tietenkin oli matkassa, joten pysähtelin usein kuvaamaan.

Joutsenia näin yhdessä parvessa 21, mutta suurin osa lensi tiehensä, kun menin lähemmäs. Vain pari rohkeinta jäi huutelemaan paikoilleen. Ne lepäilivät kostealla pellolla syömässä ja nauttimassa taas pohjoisen keväästä.


Töyhtöhyyppiä näkyi myös aika paljon hienoine väreineen ja päätöyhtöineen.Vielä kotiinpäin ajellessa sain ilokseni ja hämmästykseni nähdä peurapariskunnan pellolla metsän reunassa, mutta ne ryntäsivät heti metsän suojaan, joten kuva ei ole oikein hyvä.
Luonnossa olisi nyt niin paljon nähtävää ja koettavaa, että loma olisi paikallaan..:)
Lopuksi vielä väläys kosken kuohuista

3 kommenttia:

  1. Olipas se antoisa retki! Kyllä kannatti vähän istumalihaksia venytellä.. Hienot kuvat sait muistoksi ;)

    VastaaPoista
  2. Töyhtöhyypät ovat ihan suosikkejani...todella viehättävännäköisiä ja soidinääntelykin hauskaa kuultavaa - ovat sellaisia kevään aikaisia airueita!

    VastaaPoista
  3. Eikö ole melkein veret seisauttava kokemus nähdä peuroja läheltä? Ovat hengästyttävän kauniita. Joutsenet myös lentoon noustessaan. Taas on hienot luontokuvat sinulla.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...