perjantai 9. heinäkuuta 2010

Kesälomatekemisiä

Hellettä on piisannut, mutta en ole välittänyt maata auringossa. Muutaman kymmenen kilometrin pyörälenkkejä olen tehnyt muutaman, mutta tänä kesänä olen törmännyt kärpäsongelmaan..Trippimittarista katsottuna - jos se on näyttänyt 10 km/t tai alle, sietämättömän isot, huonekärpästä pienemmät, kärpäsparvet ovat hyökänneet kimppuun. Ne eivät pure eivätkä muuta pahaa tee kuin tunkevat suuhun, silmiin ja kostealle iholle ärsyttävästi. HUI- tosi inhottavaa.
Eipähän siinä ole voinut muuta tehdä kuin lisätä vauhtia....ylämäet ovat tietenkin olleet pahoja ;)

Käsitöitä on ollut aikaa tehdä ja yksi nukke on syntynyt ja pientä ristipisto-ompelusta.


Näin lämpimillä ilmoilla pitää muistaa huolehtia nesteen saannista. Aamukahvilla ollessani auringon sattuessa voileivän päällä olevaan kurkkusiivuun huomasin, että kuinka nestepitoista se on. Pakkohan kamera oli ottaa esille ja tallentaa tämäkin tosiasia kesken kahvin juonnin.
Aamuaurinko paistaa keittiön ikkunaan ja siitä näkyy kukkapenkki, jossa liljat kukoistavat kauneimmillaan. Kukkapenkki ei ole suuri eikä lajeja monta, mutta värin hehku korvaa sen.


2 kommenttia:

  1. Hui ahkeraa lomalaista ! Onneksi säät ovat ainakin olleet suotuisat, höttiäisistä huolimatta. Sinulla vain kunto nousee lomaillessa... Pyöräile tänne =D

    VastaaPoista
  2. Pikkuisen liian pitkä matka...yli 200km. Vielä en ole sitä yrittänyt, mutta tiedä milloin sellaisen kohtauksen saa..;)
    Nautitaan nyt näistä lämpimistä. Ajattele, lomaa ei ole ENÄÄ jäljellä kuin kolme viikkoa! Kohta rupeaa ahdistamaan.
    Mukavaa loman jatkoa sinne paratiisiin. Kun katselin rantakuviasi,tuli ajatus kuinka ihanaa olisi, jos järvi olisi vieressä. Olkaa onnelisia!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...