perjantai 22. lokakuuta 2010

Talvirenkaat sain alle ja matkanteko sujui turvallisesti ja vettä on satanut siitä asti..:) Tänään oli kyllä ihanan aurinkoinen ilma ja menin vielä pyörällä töihin. Pimeää oli puoli seitsemän aikaan, mutta kypärä päässä ja lamppu valaisemassa, niin matka taittui hyvin. Pakkasta oli muutama aste aamulla. En kehdannut ruveta raaputtamaan auton ikkunoita.

Nämä lumet ovat sulaneet jo pois, mutta jospa saataisiin uutta. Loskakelit voisivat jäädä väliin. Se lienee kaikkien suomalaisten toive.

Eilen voitin kenossa 50 centtiä, mutta enemmän saisi tulla. Sähkön tasauslasku tuli ja aiheutti muutaman ärräpään. Elämä kallistuu koko ajan, mutta rahaa ei tule samassa suhteessa tilille. Hmm....menikö tämä perjantaiblogi nyt valituksen puolelle? Unohdetaan valitukset. Huomenna jatkan nukkien ompelua.
Kävin muuten eilen SPR:n Kontissa katselemassa ja sain aikaa kulumaan mukavasti penkoessani nappilaatikkoa. Eurolla sai valita pussin täyteen. Löysin tosi kivoja ja ihania ja ehkäpä ne löytävät paikkansa jonkun Tildan vaatteissa.

Rentouttavaa viikonvaihdetta!

2 kommenttia:

  1. No nyt sitä lunta tuli ! Täällä ihan valkoinen maailma.
    Aina voi vähän valittaa... se raikastaa ilmaa ;)
    Mukavia ompeluksia sinulle "lomaviikon" päätteeksi !

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...