keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Lisää tonttuja vaikka vettä sataa..

Ompeluinspiraatio on nyt huipussaan..pari tonttua näki taas päivänvalon.

Joulu tulla jollottaa....mitäs siihen onkaan - reilu kuukausi. Johan sitä tässä vaiheessa voisi kehitellä pientä stressiä ja kiirettä - joko? No, minun täytyy sanoa, että vältyn ainakin siltä stressiltä. Jotain muuta stressiä saattaa esiintyä ajoittain.

5 kommenttia:

  1. Hei! Yritin etsiä spostia sivuiltasi, en kuitenkaan sitä löytänyt. Asiani on seuraava... Tonttusi ovat aivan hurmaavia! Teetkö niitä tilauksesta? Kameraveneen Mari täällä kaipailisi tuollaista upeaa, persoonallista tonttua joulukotiinsa. Vaikkapa "laivatonttua" :-D Jos sinulla on aikaa ja intoa tehdä, laita minulle spostia: mari.hirsikallio(at)kymp.net

    VastaaPoista
  2. Oma tonttutehdas on vielä kovin hiljainen työkiireiden vuoksi, mutta yksi tonttutyttö odottelee vielä saavansa kengät jalkaansa ja naamaan punaa...Laitan blogiini kuvan, kun valmistuu. Nämä sun tonttuset on mukavia, onko noihin töppösiin joku kaava olemassa?

    VastaaPoista
  3. Töppöset tein ihan jalkaterän kaavalla fleecentyyppisestä joustavasta kankaasta ja villalangasta punoin nauhat, jotka ompelin päälle kiinni.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...