sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Elämää ja unelmia

Eilen kävin lapsenlasten kanssa katsomassa 3-D Narnian tarinat-elokuvan . Elokuvissa käynnistä on tosiaan vierähtänyt monta vuotta. Liekö edellinen kerta ollut Rottatuoille-kuva samaisten lasten kanssa pari-kolme vuotta sitten, joten johan oli aika.
Elokuvaa katsottiin lisälinssit silmillä (minulla on jo yhdet omasta takaa). Kokemus oli aika huikea, vaikka lasit eivät kovin mukavat päässä olleetkaan. Kaikki näkyi kolmiulotteisena, mikä tehosti kaiken todentuntuisemmaksi. Elokuva oli aika jännä, muuta eivät lapset ainakaan myöntäneet pelänneensä. Korvatulpat olisivat saaneet olla mukana..sen verran kovalla äänitehosteet olivat.

Aamulla pakkasmittari näytti -27, joten ulkoilemaan ei tarvinnut lähteä ja oli hyvä syy istua netin ääressä ja sitten ottaa vauvanpeittovirkkaus esille. Aika monta palaa on peittoon jo tullut. Kuvissa on kyllä sama peitto, vaikka sävyt ovat erilaiset valosta tai sen vähyydestä riippuen.


Alkuillasta katsoin Teemalta dokumenttia Indira Gandhista ja utopistinen haluni matkustaa joskus Intiaan kasvoi entisestään. Kaikki se väriloisto ja ihmiset ja elämän moninainen kirjo ja vastakohtaisuus. Mielenkiintoista.
Mukaan ottaisin tietenkin kameran ja monta, monta muistikorttia ja vara-akkua ;) Kunhan se lottovoitto kerran paukahtaa kohdalle, niin....vai alanko nyt heti säästämään. Unelmia pitää olla ja ne saattavat joskus toteutua.2 kommenttia:

  1. ...ja eikun lottoamaan... ensiviikolla jättipotti=D Voin vaan kuvitella, minkälaisten kangaskääröjen ja kuvien kanssa sieltä palaisit.

    VastaaPoista
  2. Lienet jo ratkaissut tuon peiton reunaongelman, mutta ellet, voi apua löytyä täältä: http://sininentalojakissa.blogspot.com/2011/02/vihdoin-valmis.html

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...