maanantai 3. tammikuuta 2011

Uusi vuosi alkanut, vanha taakse jätetty

Joulu on saatu ohi rauhallisissa merkeissä. Ruokaa, saunomista, yhdessäoloa. Pari päivää meni yöpaitasillaan nauttien tv:n mukavista elokuvista kissa sylissä makoillen.
Vähän piti ulos uskaltautua katselemaan  luontoa ja naapurin laittamia jätkänkynttilöitä.


Joulun jälkeinen viikko oli lomaa ja kävin äidin luona vierailulla muutaman päivän. Pakkaset paukkuivat aika lailla ja leivinuuni on hyvä keksintö karkottamaan kylmyyttä. Halot saatiin sisään ja minä sain tulen uuniin syttymään. Äiti hoiti loput vanhalla rutiinilla.

Kävin isän haudalle viemässä kynttilän ja samalla kiertelin hetken vanhan kirkon ympäristössä. Kirkon sisälle ei päässyt, mutta ikkunan läpi otin kuvan.


Tapasin myös vihdoin suvun uusimman jäsenen, joka syntyi isän kuolinpäivän jälkeisenä päivänä.
Ihana, pieni tyttö, jolla oli paksu musta tukka ja suuret tummat silmät. `Eikö maailma olekin ihmeelinen paikka`- tuntuu ilme sanovan :)

Uudenvuoden aatto meni myös kotosalla ollessa, mutta lauantaina lähdettin tanssimaan ja mikä ilta!
Edellisenä iltana paikallisessa ravintolassa oli ollut noin 400 asiakasta, mutta me saatiin tanssia kahdestaan koko ilta ja orkesterin soittaessa vain meille!! Puolenyön jälkeen tuli muutama nuori asiakas, mutta viihtyivät pubin puolella. Kun soittajat lopettivat soittonsa yöllä, he antoivat oman tuotantonsa levyn meille ja sanoivat, ettei heilläkään ole ollut vastaavaa iltaa ennen. Meillä ainakin oli tosi ikimuistoinen ja mukava ilta. Kiitos vaan K. Hyrrä & Kohtalon Tähti!!!

3 kommenttia:

 1. Johan teillä oli hieno ja ikimuistettava vuoden aloitus...siitä on hyvä jatkaa vuotta 2011!

  VastaaPoista
 2. En ole ikinä ollut "yksityis"tansseissa:)
  Oli tosissaan unohtumaton ilta teillä varmasti.

  VastaaPoista
 3. Privaatti tanssiaiset, kuullostaa mukavalta. Ainakaan ei kukaan tallonut varpaille tai töninyt:) Pidän leivunuunissa kytevästä hiillos kuvasta hieno!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...