lauantai 26. helmikuuta 2011

Voi tätä tautista aikaa!

Lapsenlapset olivat käymässä ja mylläsivät pihalumivuorilla, jotka ovat tosi korkeita. Pari viikkoa sitten taloyhtiön katolta miehet pudottelivat lumia pois ja keittiön ikkunastakin näkyy just ja just ulos. Neiti I. istuskeli ikkunan edessä. Yrittivät väistellä mummun kameraa...


Veera koira juoksenteli muuten vaan joukossa herra V:n kanssa, koska kaikki muutkin juoksivat.


Mummua ei ulos saatu, vaikka lämpömittari näytti -3 astetta. Vilunväreet kävivät läpi vartalon. Terassin katto oli jäänyt putsaamatta ja olin pyytänyt poikaani tiputtelemaan katolta paksun lumikerroksen ennen suvikelejä. Muuten meni hyvin, mutta yksi harmitus sattui, kun lapio rikkoi ihan pienen palan katosta. Onneksi oli terassin reunaosassa. Täytyy se jotenkin saada korjatuksi.


Laitoin ruokaa ja ihmettelin jo, että kuinka ihmisellä, joka aina syö, tuntuu inhon väristyksiä ruoasta. Söin vain pienen annoksen ja ruoan jälkeen mittasin kuumeen, + 38,2. Lihaksia jo särki ja jomotti eikä saunakaan houkutellut lainkaan. Nyt on mittari kivunnut + 38,4:ään. Onneksi huomenna on sunnuntai ja saa maata rauhassa pedinpohjalla.

Kohta alkaa Putous. Vedän fleecepeiton korville ja menen pitkälleen sohvalle. Tiedä sitten näenkö mitään, jos sattuu uni voittamaan.

Mukavaa viikonloppua kaikesta huolimatta!4 kommenttia:

  1. Harmitus, koeta parantua :) juo paljon lämmintä ja lepää. Itse olen kitunut taudin kourissa jo sunnuntaista saakka. Nyt alkaa elämä pikkuhiljaa palailla.

    VastaaPoista
  2. Voi ihme... toivottavasti paranet, ettei tule mitään vakavampaa... Joko george tuli käymään ? Minullehan tuli parit syliin perjantaina ja tänään jo kierti mahassa;/ Lepoa nyt vaan, kyllä se siitä, eikä töihin epäkuntoisena !

    VastaaPoista
  3. Kiitos kaikille. George ei käynyt, mutta "Ridge" kuitenkin. Juuri kokeilin vähän kaurapuuroa maistella. Kyllä tämä tästä.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...