sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Ompelun merkeissä..

Viikonloppu meni kotosalla ommellen ja valkosipulia syöden. Eipä ollut asiaa ihmistenilmoille....;) Sain joku aika sitten valtavan luomuvalkosipulin, jossa yksi kynsikin vastasi melkein pientä kaupan sipulia ja mehu valui puristaessa. Olin vain odotellut sopivaa hetkeä sen nauttimiseen ja nyt tuli tilaisuus..NAM!!!!


Ompelun satoa on tämä tonttuperhe, josta (rehellisyyden nimissä on sanottava) kaksi pienempää on valmistunut jo aiemmin ja isojen vartalotkin olivat lähestulkoon valmiita. Mukavasti viikonloppu meni kuitenkin vaatteita värkätessä ja pieniä yksityiskohtia hioessa. Isommat ovat n. 60 cm pitkiä ja pienemmät vähän vajaa 50 cm. Vaikka itse kehunkin niin aika kivannäköinen joukko seisoo nyt pöydälläni...(Kukapa se kissan hännän nostaa ellei kissa itse;) 
Ompelun kanssa meinasi käydä ohrasesti, kun lapsenlapset käväisivät lauantaina ja mummu intoutui painimaan tytön (10v) kanssa ja poika (12v) hyppäsi mukaan. Mummun käsi jäi jotenkin nurinpäin koko kasan alle ja sattui niin per.....sti. Sunnuntainakin vielä sattui esim. puristusotteessa..kai siellä jotain hieman venähti, mutta ei se mitään. Kaikki on ihan ok.

2 kommenttia:

  1. Toimeliaan näköinen ja joulunpunainen perhe! Kaunista kädenjälkeä!

    VastaaPoista
  2. Sairaslomalle joudut... vai olikos se niin, että tällä viikolla olet jonkun sairaslomalaisen sijaisena....? Sano siellä, että välikäsi on kipeänä;)
    No, jokatapauksessa tontut lisääntyvät siis ilman napaa...pata kiehuu porisee, tontut, padat hyppelee...=D Kohtahan se on- Joulu !

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...