lauantai 3. joulukuuta 2011

Lauantain antimia


Aamulla kolme pellillistä pipareita valmiista taikinasta ja yksi pellillinen torttuja. Näin se elämä muuttuu ajan myötä..ei tule tehtyä kaikkea itse alusta saakka niin kuin joskus ennen.
Leipomushommien jälkeen kävin teatterissa katsomassa näytelmän "Kalenteritytöt". Tosi hauska ja hulvaton esitys ystävyydestä, sitoutumisesta, rakkaudesta, kaipuusta ja surustakin. Väliajalla syöpäyhdistys myi seinäkalentereita, jossa näyttelijät oli kuvattu samalla tavalla vähin vaattein- hyvällä maulla -kuten näytelmässä tapahtui.
Kotiin tultuani oli kova nälkä. Maha meinasi alkaa murinansa jo teatterissa, onneksi ei kovasti. Tein perunamuusia ja kypsensin lohta mikrossa, salaattia ja kermaviili-suolakurkkukastiketta limellä maustettuna.Nam, nam, mikä makunautinto.
Kohta nautin lasin punaviiniä ja lähden katsomaan etsivä Monkia. Mukavaa iltaa kaikille!2 kommenttia:

  1. Ihanaa! sielunkaveri, mullakin Monk kuuluu ehdottomaan viikon kohokohtaan. Väittävät vaan kotona, että minussa (muka) olisi samoja piirteitä. KooTee vielä säestää aina aika ajoin, että kyllä, vahvistan :-D Minä en itse myönnä, vaikka laskenkin portaita, enkä astu laattojen saumakohtiin... Ei se ole samaa ;-)

    VastaaPoista
  2. Onko paitapuseron ylin nappi varmasti kiinni? ;) Monk on hyvä tyyppi. Eiköhän meillä kaikilla ole jotain pieniä omituisuuksia.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...