tiistai 24. tammikuuta 2012

Vuosi kuluu, kevät hiipii lähemmäs


Veera on lähtenyt lomaltaan mummulasta ja vaihtaa kotona karvapeitettään isäntänsä iloksi....
Ikää tuli minulle taas vuosi lisää viikonlopun aikoihin. Eipä sitä sen kummemmin juhlittu. Mitä nyt partneri aamukahvia keittäessään unohti laittaa pannun paikalleen ja kuinkas siinä sitten kävikään..?
Keittiöstä kuului aika monta voimasanaa, mutta voimaahan sitä matkan varrelle aina tarvitaan.Pullaa leivoin ison satsin ja hyvältä se tuore pulla taas maistui pitkästä aikaa.

Äitikin pääsi pois terveyskeskuksesta ja eilen muutti uuteen asuntoon, jossa on hieman turvallisempaa asustella kuin entisessä, vaikka mieli sinne halajaakin. Oli aika paljon jännittänyt, mutta kun oli tuttuja tavaroita ympärillä, luulen että elämä lähtee sujumaan ihan mukavasti. Toivotaan ainakin niin.

Ihanalta tuntuu, kun aurinkokin jo hieman pilkahtelee ja on pienen pieni aavistus tulevasta valoisammasta ajasta. Tänään vein töitten jälkeen pyörän täyshuoltoon, jotta sitten lumien sulamisen jälkeen pääsee taas viilettelemään pitkin teitä. Polkupyörä on niin oiva keksintö!

5 kommenttia:

 1. Kaunis Veera! Hienoa, että äitisi vointi on jo parempi kuin mitä edellisestä postauksesta luin! Minä toivun itse täällä parhaillaan karmeasta vatsataudista...Sinulle toivottelen lämpimät synttärionnittelut näin vähän myöhässä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon! Vatsatauti ei ole mukavaa...tiedän sen, vaikka onneksi en ole tarvinnut kärsiäkään siitä aikoihin. Työskentelen lasten parissa ja ilmeisesti siinä on saanut aika hyvän immuniteetin tauteja vastaan.

  VastaaPoista
 3. Onnea vuosien karttumisesta! Minä vanhenin eilen....☺

  VastaaPoista
 4. Onnittelut. Minulla se on muutaman kuukauden päästä, kun mittari taas pyörähtää.

  VastaaPoista
 5. Irmastiina - Kiitos ja Onnea vanhenemisen johdosta :)ja kiitos myös Arleena.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...