lauantai 3. maaliskuuta 2012

Hyvä on hiihtäjän hiihdellä..


Tuli viikolla sanottua ääneen etten ole vielä hiihtänyt tänä talvena, vaikka latu lähtee ihan kodin nurkilta, joten tämän aamuinen auringonpaiste sai minut avaamaan hiihtokauden. Siis sukset varastosta esille ja ladulle. Voiteet pohjissa olivat vuodelta yks tai kaks, mutta ei haittaa.Tasaisella järven jäällä oli ihan mukava lipsutella eteenpäin.
Levähdyspaikkojakin olisi ollut tarjolla, jos voimat olisivat liiaksi ehtyneet noin äkikseltään, mutta vauhti ei ollut päätähuimaava ja aikaa oli pysähdellä myös kuvaamaan.
Kameli odotteli vielä rauhassa kesän tuloa, josta pienen pieni aavistus näkyi  jo..

Nyt on kahvi tippumassa ja voin olla tyytyväinen itseeni ;)
Ai niin, laitanpa lopuksi kuvan valmiista sukista.
5 kommenttia:

 1. Ihanat sukat, minä olen hiihdellyt tänä talvena paljon, tänään kesti hankiiset, oli upeaa hiihdellä, kun ei upottanut.kevään merkkejä on jo paljon, hain pajunkissoja maljakkoon, lintu pariskuntia on näkynyt, ja talitintti melkein laulaa titityytä.

  VastaaPoista
 2. Nyt on ollut kyllä kelpo säät ulkoiluun!
  Ihania nuo sukkasi!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos molemmille. Väri ei oikein ole hyvä sukkakuvassa. Sukat ovat Novitan sukkalehdestä. Saas nähdä saisiko muita malleja aikaiseksi.

  VastaaPoista
 4. Hih, noista sukista... Tein tennarit Veljentytölle joululahjaksi ja nyt nuo napilliset ovat nappeja vailla, menevät samalle typylle synttärilahjaksi...

  VastaaPoista
 5. Nappisukat tuntuvat olevan suosittuja. Olen niitä monessa blogissa nähnyt .Mi

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...