lauantai 15. joulukuuta 2012

Jokohan aloitan..?

Tästähän se lähtee..
Kaivoin esiin vanhan reseptivihon, jonne olen vuosien varrella kirjoittanut hyväksi todettuja ruokaohjeita ja tässä yksi, mikä on TOSI hyvää. Hilkka Ahteen ohjeen mukaan tehtyä lanttulaatikkoa, johon pannaan paljon voita ja kermaa :)


Porkkanalaatikon ohje on myös vuosien takaa ja maistuu aina yhtä hyvältä.

Vuosikausiin en ole tehnyt maksalaatikkoa, mikä kuului lapsuuteni jouluruokiin, mutta harkinnassa on josko tänä jouluna sitä kokeilisin. Sehän on hyvää syötävää myös joulun jälkeen.

Riispuuro jo hautumassa hellalla....

2 kommenttia:

  1. Kyseisen lanttulaatikon ohje oli itseltäni hukassa,onneksi sain sen blogistasi kiitos. Ja kyllä ohjeella tulee maailman parasta lanttulaatikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan ja pane paljon kermaa ja voita ;) Hyvää joulua!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...