perjantai 26. helmikuuta 2010

Sitkeä olen ollut eikä taudit ole minuun iskeneet, mutta nyt iski. Yöllä oli vähän paha olo ja aamulla vielä harkitsin meneväni töihin, mutta olo tuntui kuumeiselta ja päätin jäädä kotiin.
Moneen vuoteen ei ole kuumetta ollut ja isommat flunssatkin ovat kiertäneet.

Onneksi minulla oli hoitaja...Kukka-kissa makoili moneen otteeseen rinnan päällä kehräämässä. Ihan kuin se olisi aavistanut, että hellyyttä tarvitaan nyt.

Telkkarista tuli katsottua kolmosen aamu-tv, Tunteita ja tuoksuja, MacLeon tyttäret, Mistraalin tuulet yms. ja urheilua Vancouverista, vaikka en oikeastaan ole edes kiinostunut siitä. Luistelijatyttömme esittivät kyllä hienot ja onnistuneet ohjelmat. Kaunista katseltavaa.

Syksyllä olin kuntolomalla Rokualla ja huomenna olisi yhteinen tapaaminen, mutta täytynee se nyt unohtaa, että pääsee taas kuntoon.

Kukka-neiti muuten tykkää myös syödä kukan lehtiä ja kaikki vähäiset kukat ovatkin aika surkean näköisiä, mutta Kukka näyttää semmoisille ajatuksille vaan kieltään...:)
Tänä aamuna oli ihanan aurinkoinen ilma, joka jo antoi aavistuksen kevään tulosta, joten tuoretta heinää ja terassikautta odotellen....

Kuva on otettu viime vuonna 22.4, joten eihän tässä enää pitkään tarvitse odottaa, eihän?

3 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista! Kukka on vaistonnut olotilasi ja yrittänyt auttaa ;) Ei ehkä hortonomin taidoillaan, mutta muuten..

  VastaaPoista
 2. Joko tauti hellittää? Paha pöpö kun meidät tervaskannotkin kaataa... Kukka on kyllä paras hoitaja ja osaa siis näyttää kieltäkin :)
  Paranemista, että pääset taas ompelukoneen ääreen !

  VastaaPoista
 3. Ompelukoneen ääressä on oltu taas ja töissä, mutta onkos tervaskanto alkanut lahota..;)?

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...