tiistai 15. kesäkuuta 2010

Pientä puuhastelua

Kesäloma lähestyy ja sain "merkillisen" inspiraation tänään töitten jälkeen. Olin jo eilen huomannut kuinka pitkä nurmikko oli takapihalla. Se oli jopa niin pitkä, että säädyllisyys naapureita kohtaan vaati jotain toimenpiteitä..
Sain homman tehtyä aika nopeasti, koska plantaasini ei todellakaan ole suuren suuri.

Katsellessani ikkunoista havaitsin niidenkin tarvitsevan pientä kevätsiivousta, vaikka kevät on ollut ja mennyt. Nyt voin olla ylpeä itsestäni, koska nyt niistä näkee läpi..!!!

Pyykkikone lauloi koko operaation ajan ja jo pestyt, kuivat odottivat silitystä, mikä on aika rentouttavaa puuhaa silloin tällöin ja samalla voi katsella telkkaria.
Kello on jo aika paljon ja pyykkiä jää vielä huomisellekin pestäväksi ja silitettäväksi.

Miksi tämän kaiken kerron? No - kukapa se kissan hännän nostaa ellei kissa itse!!
On ihan tervettä kehua joskus itseäänkin, jos saa jotain aikaan.


Juhannus lähestyy ja "syrreenit", niin kuin kotipuolessani oli tapana sanoa alkavat olla kukassaan. Pihlajan kukka alkaa olla tällä hetkellä jo hieman ruskea, mutta vähän aikaa sitten se kukoisti kauniisti.
Nyt jääkapille ja voileipää massuun ja aamulla 6.15 töihin. Öitä!

3 kommenttia:

 1. Ai "pientä" puuhastelua !?
  Voit kyllä olla ylpeä itsestäsi. En edes viitsi kertoa, miten pieniä puuhat on nyt täällä.... =/

  VastaaPoista
 2. Kylläpäs sinulla on ollut virtapiikki!!! Duraselpupu kohtaus, saan myös joskus sellaisia. Vaikka siinä väsähtää, tulee hyvä mieli aikaansaannoksista. Ihastuttavia kuvia sinulla, alin kuva hempeän, ihanan utuinen.

  VastaaPoista
 3. Voin kertoa, että kohtaus on jo mennyt ohi..

  Aila - hyvää Juhannusta sinulle kaikesta huolimatta ja toivottavasti pääset taas kohta puuhastelemaan sinäkin. Nythän voit käyttää Puuha-Peteä tosissaan hyväksi..;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...