lauantai 28. elokuuta 2010

Sateinen lauantai - Rainy Saturday

Tänään olisi torilla ollut elokorjuutapahtuma ja suunnittelin, että pyöräilen sinne kameran kanssa, mutta juuri kun olin lähdössä, alkoi sataa. Panin pyörän varastoon ja hain sontikan ja tein pitkähkön kävelylenkin.

Uimakopit olivat rannalla jo käyttämättömänä ja uimavalvoja oli lopettanut työnsä 13. elokuuta. Avantouimareille vesi varmaan on vielä liian lämmintä.

Joku oli kuitenkin huvitellut rannalla tekemällä hiekkalinnoja pitkin rantaviivaa eikä niitä kukaan ollut ainakaan vielä särkenyt.
Sadonkorjuutunnelmaan pääsin kuitenkin naapurin ansiosta. Heidän omenapuun oksa oli levittäytynyt aidan meidän puolelle ja mehevä sato odottaa poimijaansa. Hillitsin näppini ja käytin vain kameraa.

Lapsenlapset kävivät vierailulla pitkästä aikaa ja paistettiin iso kasa lättyjä ja pantiin päälle mansikkahilloa ja vaniljavaahtoa. Eipä juuri mitään jäänyt jäljelle - hyvä niin. Veera-koira sai pienen osan ja toimi esipesijänä. Koko pää oli kapeahkossa kulhossa, kun nuoli vaniljavaahdon jämät. Pään pitkähkö rakenne oli kuin tehty sitä hommaa varten.

Jostain kumman syystä mummun lapset ovat vastahakoisia kuvattavia. Liekö kamera ollut turhan usein esillä...;) Toisen sain just ja just kuvaan, toisesta ei saanut yhtään kuvaa.
Grandmother´s children don´t like to be photographed- why? Maybe their grandmother has taken too much photos...;)
 
MUKAVAA VIIKONLOPPUA!!! Have a nice weekend!!!

1 kommentti:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...