sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Myyjäisiä ja pakkaspäivää


Lauantaina kävin läheisen pikkukylän joulumyyjäisissä kokeilemassa onneani ja tarjoamassa syksyn käsieni tuotoksia . Kauppa kävi yllättävän hyvin huolimatta kovasta pakkasesta ja kaupungissa olleista suurmyyjäisistä. Tavallisesti minulla on aina kamera matkassa, mutta eipä ollut nyt...Tunnelma oli siellä tosi mukava, paljon mukavampi kuin suurtapahtumissa. Olen tänä talvena aloittanut lintujen ruokkimisen takapihallani ja olen jo bongannut tali- ja sinitiaisen, viherpeipon, punatulkkupariskunnan ja urpiaisen. Harakka tietenkin on yrittänyt käydä antimilla.


Sunnuntaiaamuna nukuin kunnolla. Pakkanen paukkui edelleen, mutta puolen päivän jälkeen lähdin kuitenkin pienelle kävelylle kameran kanssa. Aurinko paistoi mukavasti ja uskaltauduin jopa jäälle kävelemään kun näin, että siellä oli muitakin.

Siellä oli sekä luonnon rauhaa....

        

 ....että "pientä" pörinää. Pari nuorta kaveria kokeili paljonko koneista irti lähtee.Luonto oli taas muovannut omia taideteoksiaan meidän kaikkien silmäniloksi ja nautinnoksi.

1 kommentti:

  1. Lumea kun läheltä tarkastelee, löytää upeita luomuksia! Erilaisista lumihiutaleistahan on oikein julkaistu kuvakirjakin, ne ovat kuvankauniita!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...