maanantai 6. joulukuuta 2010

Viikonlopun tunnelmia..

                                            
"Riiuureissu" on tehty ja vietetty mukava itsenäisyysviikonloppu "poikakaverin"kanssa.


 Lauantaina pantiin pitkästä aikaa simpsetit päälle ja käytiin tanssimassa. Oli tosi mukavaa, mutta totesin, että pitäisi investoida uusiin tanssikenkiin. Oltiin noin kolmelta kotona ja vielä piti ottaa hieman hiukopalaa ennen nukkumaan menoa. Aamulla  heräsin n. 8.30 siihen, että Kukka-kissa makasi ihan poskea vasten ja kehrätä ruttuutti kamalasti. Oli oletettavasti erittäin onnellinen, koska ei oltu nähty viikkoon. Arvatkaas kuka myös oli onnellinen?
Sunnuntaina kukkia katsellessani huomasin, että kaktus (Mussun?), jonka oksia "varastin" vuosia, vuosia sitten työpaikaltani, oli tehnyt ensimmäisen nuppunsa! Voi että ihminen voi olla pienestä tyytyväinen.

Itsenäisyyspäivän aamuna tuiskutti lunta ja jo aamulla huolestutti, kun iltapäivällä piti lähteä liikenteeseen. Sitä ennen ehti kuitenkin katsoa perinteisen elokuvan.
Matka kotiin sujui onneksi hyvin, vaikka lumi pöllysi ja ehdin sopivasti tv:n ääreen seuraamaan linnan juhlia kahden kynttilän palaessa ikkunalla Suomen itsenäisyyden kunniaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...