sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Synttäreitä

Lapsenlapset täyttivät viime viikolla vuosia, toinen 10 ja toinen 12. Pojalla oli eilen sählyturnaus ja tietenkin mummu oli kameran kanssa mukana. Isänsä sanoi kyllä, että jos poitsu näkee häntä kuvattavan, vetää pian herneet nenäänsä. Pelin tiimellys oli kuitenkin niin kiihkeää ettei siinä joutanut mummua seuraamaan.

Kaksi peliä oli pelattavana ja kumpikin meni hieman tappion puolelle, mutta onneksi pelaaminen on vain hauskaa eikä häviöt tuntuneet harmittavan.

Olin luvannut leipoa täytekakun, jonka sitten teinkin, mutta siitä ei kannattanut edes kuvaa ottaa, sen verran pannukakku siitä tuli. Maku kyllä oli erinomainen, kun se oli tekeytynyt jääkapissa muutaman tunnin. Yhtään ei jäänyt täksi päiväksi. Piti äsken kaivella kaapin perukoita josko sieltä mitään kahvin kanssa löytyisi ja löytyihän sieltä - kaksi puoliksi palanutta joulupiparkakkua ja yksi ässä rasian pohjalta. Kahvi maistui paljon paremmalta, kun oli jotain makeaa sen seurana.

Kaktuksessa, jota luulin joulukaktukseksi, mutta joka ehkä onkin pääsiäiskaktus tai sitten siltä väliltä ;), on ollut n. 25 nuppua, jotka vuorotellen avaavat kukintonsa.
 
Ihana, että se edes kukkii, koska minua jo ahdistaa talven lumenpaljous ja kylmyys. Kohta ollaan jo huhtikuussa ja minulle talvi saisi jo riittää! Lumikasa ikkunan alla ei ole vajunut vielä ollenkaan. No- jospa juhannukseen mennessä- toivotaan niin. Siiryimmehän me jo kesäaikaan viime yönä.
Täytyy yrittää olla positiivinen.

Hyvää alkavaa työviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...