tiistai 22. maaliskuuta 2011

Virkkausta ompelun väliin ..

Olin ostanut ehkä vuosi sitten kirppikseltä puuvillatakin, joka maksoi kai 3 euroa. En sitä silloin sovittanut ja se ei ollutkaan sitten oikein mukava pitää. Se on lojunut kaapissa ja muutama viikko sitten yks´kaks innostuin sen purkamaan.
Työkaveri lainasi viikonlopuksi uuden virkkauskirjansa ja sieltä löysin ohjeen pieneen virkattuun koriin. Kokeilin sitä purkamastani langasta, jonka käytin kaksinkertaisena. Ja tällainen siitä sitten tuli...

Lanka ei ollut kuitenkaan tarpeeksi topakkaa, joten etsin kaikentietävästä Googlesta tietoa kotitekoiseen tärkkäykseen. 1 dl vettä ja 1 tl perunajauhoja oli yksi ohje.
 Kaapista löytyi perunajauhoja ja hanasta tuli vettä, joten ennen töihinlähtöä kiehautin "kiisselin" ja sivelin korin sisäpuolen sillä ja jätin sen päiväksi kuivumaan. Se oli kovettunut ihan mukavasti ja illalla pujottelin vielä pellavanarua ympärille ja nappi rusetin keskelle. Voila!! Pieni kori on nyt vessassa peilihyllyllä ja sinne voi panna vaikka huulipunia tai mitä nyt keksiikin. 

4 kommenttia:

 1. Tosi tasaista jälkeä ja söpönen pastellisävy!

  VastaaPoista
 2. Alaosastaan ei niinkään tasaista, mutta harjoittelukappale...Ajattelin kokeilla tehdä vielä toisenkin ja ehkä hieman isomman.Saas nähdä.

  VastaaPoista
 3. No hieno ! Tärkkäyskin onnistui ja nappi ja nauha täydentää. Sisäpuoli on siis ihan eri näköinen kuin ulkopinta. Pitääkö tätäkin nyt kokeilla :) Ja Tresoria löytyy....

  VastaaPoista
 4. Hirmuisen söpöt korit!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...